+31-(0)35-5238331 info@greenfree.com

  Golf de Troyes Ermitage

  Golf de Troyes Ermitage
  Ermitage's Domain Allée Saint-Andrews
  10140 Vendeuvre sur Barse
  Champagne-Ardenne
  Frankrijk
  +33 - 32 54 11 111
  contact@asgolfdelermitage.fr
  https://asgolfdelermitage.fr

  Up to € 120,00 discount at this golf course !

  Offer Specifications

  • 20% 20% greenfee discount / 20% greenfee korting€ 12,001031-12-2021MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySundayHolidays

  Course Description

  In a hilly and wooded environment, the Hermitage golf course is an affordable golf who seduce novices like more confirmed golfers. Come and discover the Golf de l’Ermitage, in the heart of Champagne. Come and have fun playing under the charm of the marvelous scenery of this former estate.You will be seduced, for sure, by this course where centuries old trees and ponds happily cohabit.

  Met de opening van de golfbaan l’Ermitage (18-holes) in 2004, heeft Francis Wiart zijn droom verwezenlijkt. Aangezien hij over genoeg ruimte beschikte op zijn fantastische landgoed van 350 hectaren, dat uit meertjes, bos en een reliëf bestaat dat uitermate geschikt is voor het golven, besloot hij een golfparcours aan te leggen dat gebruik maakt van de natuurlijke samenstelling en het reliëf van het terrein, het bos en het uitgestrekte wateroppervlak. Het Clubhouse is ondergebracht in een oud jachthuis met een authentieke balkconstructie. Om uw verblijf compleet te maken is er de mogelijkheid om te vliegvissen op de meren van het landgoed.

  Course Information

  Facilities:

  • Bar
  • Clubhouse
  • Golf tuition
  • Par 72
  • Practice Area
  • Restaurant

  0 Comments

  Submit a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Overall
  Facilities
  Course maintenance
  Clubhouse
  Value for money
  Hospitality

  × How can I help you?